WELCOME



Saturday, November 28, 2009

My cuti jurnal.


glitter-graphics.com

Lets see,.
Apa yang dah buat selama 10 hari cuti ni. Masa diisi dengan bermanfaat ke tak?
20/11 (Jumaat) - Marking paper 1.
21/11 (Sabtu) - Marking paper 2.Ke SP, Village Mall. Belanja makan Pizza sempena Mizah dapat 5A UPSR.
22/11 (Ahad) - Ke sekolah, siapkan hrmis, buku rekod dan borang prestasi dan hantar.
23/11 (Isnin) - Ke sekolah, Kurusus Pengurusan aset alih kerajaan. Siapkan borang mohon melancong, untuk hantar ke JPN. Petang tu bawak mizah ngan syerah ke Alor star, ambil cek zhafri diTakaful Malaysia, makan radix fried chicken, melawat pusat sains. Quite fruitful today, ha)
24/11 (Selasa) - Ke sekolah, siapkan kerja-kerja untuk dihantar ke pejabat termasuk markah SPN. Alhamdulillah,siap akhirnya.
25/11 (Rabu) - JPN tel, borang tak complete. Kena hantar yang complete. Bawa borang, hantar ke JPN. Lunch kat stadium, pergi Pacific star mall tengok 2012 ngan syerah dan Mizah. Syok juga.
26/11 (Khamis) - Pagi pi market, beli bahan basah dan kering esok raya Qurban. Balut ketupat (dalam tak reti tu jadi lah ketupat bohong2), laksa lemak Kelantan (yang ini aku expert), rendang daging (Pakai rempah rendang faiza tak sedap.Jangan beli lagi next time.)
27/11 (Jumaat) - Raya Haji. Lepas subuh, buat kuah laksa, perangan rendang, rebus laksa, bertolak balik ke Tikam Batu untuk sembahyang raya). Ziarah rumah sedara mara , bertolak balik sebelum sembahyang Jumaat.Petang pi kenduri qurban di rumah Pengarah IAB (U) di Kg Alor Pak Ngah.Balik singgah rumah Norlela/Din, jumpa Kak Shidah ngan Ustaz Lah sekali. Malam buat rendang lagi dan balut ketupat, Aiman nak balik asrama esok, ada tuisyen, so bawak bekal ketupat. Kali ni, jadi,ketupat jantan. Dulu ketupat betina, tersilap gaya balutan.
28/11 (Sabtu) - Pagi-pagi hantar Aiman balik asrama Sekolah Teknik Alor Star,singgah pasar simpang kuala beli lauk. Petang pergi kenduri rumah Kak Leha (Pangkat sepupu dengan suami)di WMS Homestay dekat stadium AS. Menarik kenduri di homestay ni, tak payah susah penat2 kemas rumah sebelum dan selepas kenduri. Boleh tiru ni.
29/11 (Ahad) - tak tau lagi nak pi kenduri zakri ke tak.
30/11 (Isnin) - Kenduri rumah Pak Ngah Tikam Batu. Tapi kena renew lesen dulu. Hari ni mati. Kena drive sendiri, abang dah kerja hari ni.
1/12 (Selasa) - Minta kursus di INTURA. tak dak jawapan pun. tak dapat kut. Kursus audit dalaman.Kalau tak dapat nak pi sekolah , than ada kenduri rumah student.Kak dia kahwin.
2/12 (Rabu) - Nak siapkan perancangan AJK Sekolah.
3/12 (Khamis) - ikut suami pi Ipoh, dia ada mesyuarat.
4/12 (Jumaat) - still di Ipoh.
5/12 (Sabtu) - in Ipoh still.
6/12 (Ahad) - From Ipoh balik Pendang.
7/12 (Isnin) - Lawatan pelapistani ke Seberang Perai (Arakuda -TPKM) dan Pulau Pinang.
8/12 (Selasa) - tak tau lagi. Update lain nanti.

1 comment:

kuMizaShi said...

ooooww!!!
nanti pi ipoh ka??
pi perak la an??
hahah
pi zoo tepeng nak??
bleh jumpa ain!!