WELCOME



Thursday, March 31, 2016

Dear Mr Kilmer (Summary by chapter)

Whoaa... penat juga lah cikgu nak buat summary ni. Banyak juga buku yang cikgu rujuk.. ni tahun pertama novel  Dear Mr Kilmer digunakan untuk calon SPM. Cikgu buat dalam bentuk power point senang nak present kat students. and cikgu cadang nak tambah hyperlink dgn gambar2 menarik, hero dan heroin yang handsome dan cute. oke la cikgu parking summary tu sini dulu, senang nak akses, selagi ada bulan dan bintang la orang kata kan...


 


















8 comments:

Unknown said...

Trima kasih ckgu . Sinopsis ckgu
Bnyak mmbantu sya . Trima kasih ckgu

Alif Mazlan said...

Trima kasih ckgu . Sinopsis ckgu
Bnyak mmbantu sya . Trima kasih ckgu

farz said...

terima kasih cikgu

Eric Stephan said...

thank you teacher..helpa me a lot..♡

Nurul Aina said...

thanku teacher,these help me a lot :)

kakyong said...

thanks ..i have shared with my tahfiz students...may allah swt bless you

nik said...

you should just stop doing these posts... the amount of grammar mistakes/spelling mistakes are worse than a 10 year old.

for example in the first sentence you can already see these problems

Azlina Azizul said...

You should really try to be kinder. Regardless of grammar, the synopsis helps those who cant even understood the story.